HÁZON KÍVÜLI SZOLGÁLTATÁSAINK

a Homevet az állatorvos házhoz megy blogja


Mi történik akkor, ha olyan beavatkozásra van szükség, amit a beteg érdekében és a szakma szabályai alapján háznál nem lehet elvégezni?

Először is, ha szükséges biztosítjuk a kedvence el-és visszaszállítását. Mivel több rendelővel, kórházzal állunk kapcsolatban ki tudjuk választani a minden szempontból legkedvezőbbet, ahol el tudjuk végezni a beavatkozást.

Leggyakoribb szállítást igénylő esetek a műtétek, ezek közül is az ivartalanítások és a szájhigiéniai (fogkő eltávolítás) ellátás. Egyes diagnosztikai vizsgálatok (RTG, ultrahang, endoszkópia, EKG stb) szintén kórházi körülményeket igényelnek. Szükség esetén kórházi bentlakásos ellátást is biztosítunk. Laborvizsgálatokhoz a legtöbb esetben csak a minta szállítása szükséges.

Kapcsolataink révén gyakorlatilag teljes ellátást tudunk biztosítani a beteg számára.

Szállítás

Amennyiben a beavatkozást otthon nem lehet elvégezni, – ivartalanítás, fogkő-szájhigiéniai szolgáltatás, stb. – akkor az otthonából el- és visszaszállítjuk kedvencét.
Számunkra fontos, hogy kedvence a lehető legjobb körülmények között utazzon. Ezért olyan körülményeket alakítottunk ki, hogy a legbiztonságosabban és kényelmesen utazzanak.
A szállítás mérettől függő, biztonságos állatszállító boxokban történik.

Scroll to Top